Sunday, January 25, 2015

Pakej hantaran budget untuk di sewa

Assalamualaikum semua

Ada bakal pengantin yang tengah cari pakej sewa tray hantaran siap gubah yang murah dan cantik ke?
Haaa...kitorang ada pakej sewa yang murah!!!

Sangat murah dan cantik.

Memang tak rugi lah uolls sewa hantaran ni.

Pakej sewa: tapak berkaki+polisterin berbalut + bunga artificial susun bucu

SEWA HANYA RM45 SATU TRAY!!!!

Murah ke tak???murah kan...cantik lagi...bukan setakat gubah ala kadar je ye....ni memang gubah dari hati special to the future bride or groom.

BOLEH PILIH WARNA apa yang anda suka ikut theme wedding anda tapi jenis bunga artificial tak boleh request yaaa...

Kalau nak tambahan aksesori i.e bakul untuk buah hanya tambah RM5 sahaja (sewa).

Untuk gubahan sireh junjung fresh flower RM120 (sireh junjung tu boleh ambil terus tapi tray sewa je ye).

Gubahan sireh junjung artificial flower RM70 (sewa).

Murah kan!

Cepat booking sekarang

019 910 2549 (watsapp only.no phone call)